PUURR Producten

PUURR


Een jong Nederlands merk. In 2013 begonnen door een dame die vond dat het anders kon. Meer aandacht voor wat er in het potje zit. Door haar bevindingen in de beautybranche is zij, in samenwerking met een bedrijf die natuurcosmetica maakt, begonnen met haar eigen Huidverzorgingslijn PUURR. Waar de tweede R vandaan komt heb ik nog steeds geen echt antwoord op gekregen maar PUURR is gevestigd in Rotterdam. Dus wellicht de rollende R ;)

Fijn geprijsde produkten en voor elk wat wils.


** PUURR BASIC bestaat uit de volgende huidverzorgingslijnen:


-->>AGE lijn

De huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan.

Door genetisch bepaalde aanleg heeft echter lang niet iedereen evenveel last van zichtbare ouderdomsverschijnselen.

Op middelbare en latere leeftijd verzwakt het bindweefsel van de lederhuid. Deze bestaat hoofdzakelijk uit collageen en elastine vezels. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt.


De AgE Lijn bevat oa. de volgende actieve werkstoffen:

• Een compleet natuurlijk complex van amino- en tetrapeptiden dat de huideigen herstel processen effectief stimuleert. Het activeert van binnenuit de aanmaak van collageen, fibronectin en hyaluronzuren en voorziet hiermee in een unieke anti-aging werking. Recente tests met dit complex toonde aan dat binnen enkele weken gebruik, de huid een gladder aanzien heeft.

• Natuurlijke Retinol ( Vitamine A-zuur) is een krachtige anti-oxidant en bevordert de celdeling waardoor het helpt om gezondere huidcellen te houden en te krijgen. Omdat het daardoor ook de structuur van de huid verbetert kan het in een voldoende hoge dosis de gevolgen van veroudering van de huid vertragen. Het vult bovendien de werking van het amino- en tetrapeptidencomplex uitstekend aan.

• Shea Butter is rijk aan vitaminen A, E en allantoine en dit maakt Shea butter een aantrekkelijke actieve werkstof. Het hoge lipiden-gehalte zorgt ervoor dat de boter de huid soepel houdt en vochtverlies voorkomt. Shea butter functioneert ook als een zogeheten natural moisturizing factor. Dit houdt in dat het helpt de buitenste beschermlaag van de huid intact te houden en vochtverlies door verdamping voorkomt en het vocht vasthoudt in de bovenste huidlaag.

• Amandelolie is een milde vette olie die door persing gewonnen wordt uit amandelen. De olie is van nature rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren en vele vitaminen. Het verzacht de huid en maakt de huid gladder. De hydraterende en beschermende werking van amandelolie is verder een belangrijke toegevoegde waarde.


-->>SENSE lijn

De droge en gevoelige huidtype’s komen zowel vet als vocht tekort. Het heeft een fijne structuur en is doorzichtig, vlekkig en fragiel. Er kunnen fijne zichtbare lijntjes voorkomen. Het beschadigt gemakkelijk. Samenvattend dus best een lastig huidtype. Gelukkig biedt de natuur ook hier weer uitkomst met tal van heilzame ingrediënten.


De SenSe lijn bevat o.a de volgende actieve natuurlijke ingrediënten:

• Aloë Vera gel is een zuivere gel die al vele eeuwen bekend staat om de heilzame werking. De gel heeft unieke eigenschappen als het gaat om het vasthouden van vocht. Doordat de gel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, wordt de huid krachtig gehydrateerd. Naast de hydraterende werking, verkoelt en kalmeert de gel en helpt het mee om irritaties te verhelpen.

• Groene Thee Extract krachtige anti-oxydant die de huid beschermt, en celdeling bevorderend werkt.

• Panthenol is een voorloper van vitamine B, dat een centrale rol speelt bij de celstofwisseling in de huid. Het toegepaste D- panthenol wordt goed door de huid opgenomen en wordt door ons huidorgaan in essentiële bouwstenen omgezet. Panthenol draagt zo bij aan huidverjonging en herstel. Panthenol bezit tevens hydrofiele (wateraantrekkende) eigenschappen, zodat de vochtigheidsgraad genormaliseerd kan worden. Het heeft een kalmerende werking.


-->>PURE lijn

Is een huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het zuiver houden en verzorgen van de jonge (probleem)huid.

Milde zuiverende en ontstekingsremmende ingrediënten zijn opgenomen in zachte verzorgende basisformules. 

• Kamille is rustgevend, helend, verzorgend, ontstekingsremmend en remt de bacteriegroei.

• Bisabolol is een werkzame stof uit kamille. Werkt ontsmettend en ontstekingsremmend. Daarnaast gaat ze irritatie tegen.

• Salicylzuur verweekt de hoornlaag van de opperhuid. Zorgt voor een gladde huid en voor minder verstopte poriën.

• Vitamine E is een antioxidant: het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen en blijft een mooie gezonde huid behouden.

• Farnesol is een werkzame stof uit anijs of jasmijn met een antibacteriële werking. Remt kleine huidontstekingen en helpt  hierdoor om de acné te verminderen.

Let op! Gebruikt u alle drie de producten van de PuRe lijn dan heeft u kans dat de huid wat uitdroogt.

Combineer dan ev. met de SenSe Day & Nightcream.


**PUURR Organic


Met PUURR Balance produkten

Een lijn gebaseerd op biologische ingredienten zonder alcohol of parfum.

Zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtype's.

Deze is 97% natuurlijk !

Geschikt voor normale, droge, oudere en zeer gevoelige huidEn dan nog wat specials die ik graag uitlicht.

** INTENSE FORCE 2

Skin & Hair BoosTer Argan

Deze 100 % argan olie bevat vitamine E, fenolen en fenolzuur, caroteen en squaleen.

Vitamine E is enorm belangrijk voor onze huid; het is een van de krachtigste anti-oxidanten en neutraliseert vrije radicalen die je huid kunnen beschadigen.

Daarnaast bestrijdt vitamine E ontstekingen en het hydrateert, waardoor het je huid  heerlijk verzacht. Het voedt de cellen, vertraagt het het verouderingsproces. 50 ml.

Wordt gebruik na de bindweefselmassage!


**PUURR Hyaluron Concentraat 2%

Een anti-aging concentraat met een hoog gehalte aan Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.

Naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen! 20 ml.

Wat doet het? Denk aan een perzikvelletje wat vocht te kort komt, die ziet er ook ouder uit! Verrijk uw huid dagelijks met het concentraat onder uw Dag/Nachtcreme en zie u huid weer gaan stralen. Hij zit er voller en gladder uit!

Dagelijks onder de dag/nachtcreme.


**Intense Facial Oil

een basis van Abrikozenpit olie (top anti verouderingsolie)

Met Vitamine C en E deze twee vitamines versterken elkaar voor de optimale werking. Stimuleerd Collageen aanmaak (versteviging) verminderd pigmentvlekken.acne.rosacea.

Na klinisch onderzoek is bewezen dat na langdurig gebruik de huid steviger en egaler is geworden. Voor de ultieme huidverbetering breng elke avond eerst het Hyaluron concentraat aan. Nadat deze is opgenomen door de huid brengt u de Intense Facial Oil aan. Stimuleer ev. extra met de bindweefselroller. Deze geven de perfecte bindweefselmassage voor een mooie stevige huid.

Ingredienten:

Abrikozenpitolie, Vitamine C en E, drupje etherische sinasappelolie.

Vitamine C is zeer instabiel en kan heel slecht tegen vocht, licht en zuurstof.

​De PUURR Intense Oil zit dus in een lichtdichte pompflacon !


**Intens Alginaat Masker

Alginaat is een hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier. Door diverse zuren bestanddelen heeft het een sterke antibacteriële werking. Het masker is een poedervorm. deze meng ik met water en Hyaluron Concentraat (een vochtbinder die, naarmate we ouder worden, steeds minder wordt aangemaakt in ons lichaam waardoor onze huid verliest aan elasticiteit en veerkracht, gevolg: rimpels. Het hyaluron concentraat van PUURR bevat het maximum van 2% aan hyaluronzuur. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine).

Het masker verhardt na menging en opbrengen op het gezicht (liefst inclusief ogen en mond, neus blijft vrij. Maar zal in overleg gedaan worden) in een rubberachtige substantie waardoor het na de inwerktijd van 15 minuten makkelijk van het gezicht te verwijderen is. De algen in het alginaat masker zijn wel 10 keer voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B,C dan de creme maskers.

Er is keuze uit het Vitamine masker (extra vit. C, beschermende werking, collegeen ondersteunend, celvernieuwend) of het Lift masker (met natuurlijke retinol (vit.A), celvernieuwend, sterke antioxydant).Ik vind vooral de PUUR(R)heid van dit merk erg prettig. Het gaat om de inhoud, no nonsens, en daardoor een fijne huidverzorgingslijn waar ik graag mee werk bij @Kim.Bellabaci cupping massage met de speciale “Genie in a bottle” olie.


Bellabaci vond een gerenommeerde dokter, een natuurgeneeskundige, een goeroe voor wat betreft aroma therapeutische oliën.

Vond natuurlijke essentiële oliën en bekende homeopathische behandelingen en mixte deze op een innovatieve manier met  “Virgin” geperste kokosnoot olie. Voegde daar wat inspirerende technologie toe en voilà...


Een eigen “Genie in a Bottle” bij Huidverzorging Bennekom!


De werking van de, 100% kokosnootolie bevattende, "Genies" wordt nog eens extra versterkt door de vele voordelen van de Bach remedies en aromatherapie waardoor je, samen met de cupping massages, wonderlijke resultaten kan krijgen.

Ik werk vooralsnog alleen nog met “Genie Pink”

Deze innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij onder andere: buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieën en striae.


Het beste resultaat is met een behandeling in de vorm van eenbindweefsel massage kuur, daarna kan het 6 wekelijks worden bijgehouden. Zie bij tarieven hier meer informatie over.


Ik vind cupping een waanzinnige techniek die theoretisch goed onderbouwd kan worden en dat het met “Genie Pink” samen een mooi product is voor mijn praktijk @Kim.

Copyright All rights reserved Huidverzorging Bennekom @Kim 2017