Over mij

fc95eea4-6122-45ed-b80f-e1c8ec98e074

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Kim Weckx, geboren in 1975 en we (partner en dochter) wonen sinds dec.2012 in Bennekom. Ik heb mijn opleiding MDGO (uiterlijke verzorging) afgerond en toen een aantal jaren als schoonheidsspecialiste gewerkt in Nijmegen. Na wat omzwervingen van visagie en diverse wedstrijden ben ik niet meer teruggekomen naar de huidverzorging. In mijn zoektocht naar een administratieve baan, kwam het idee om voor mijzelf te beginnen. Terug naar de huidverzorging! Zo gezegd, zo gedaan en jong geleerd ís oud gedaan, want ik kon het nog!

Hoe fijn zou het zijn om dit lekker dichtbij huis te houden? Zo werd het idee uitgewerkt: de praktijk is aan huis, op de Lindelaan, dus werd deze al snel gebombardeerd tot ‘@Kim’. In november 2017 is '@Kim' officieel gemaakt!

Onder mijn logo staat 'Ontspannend, verzorgend, no nonsense' en dat is anno 2024, na zeven jaar, nog steeds mijn streven en passie. Mijn klanten komen vooral voor de ontspanning en uiteraard ook voor de verzorging van de huid. Ik wilde én heb een no nonsense praktijk. Voor mij wil dat zeggen: Geen 'hippe' praktijk met allerlei apparatuur en toestanden maar 'gewoon' met goede producten, fijne handen en een vriendelijke lach!

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust! Wat mij betreft is via een whatsapp het aller fijnste. Ik ben 24/7 bereikbaar en reageer zodra het uitkomt. Mijn telefoon staat eigenlijk altijd op 'stil' zodat U nooit zult storen 🙂 Hopelijk tot snel! 

Lindelaan 15 6721 VB  Bennekom
KvK

70019320