Goed nieuws en slecht nieuws maart 2024

Zoals ik ook in de behandelingen werk: Het pijnlijke ontharen, mee-eters verwijderen op de neus aan het begin van de behandeling en ik eindig meestal met een heerlijke (al zeg ik het zelf, nou ja, ik krijg geen klachten!) massage.

 

Dus ik begin met prijsveranderingen. Zoals elk jaar (en vorig jaar zelfs twee keer 😞 ) verhoogd Nouvital-Cosmetics haar product prijzen. Simpelweg omdat alles omhoog gaat. Vervoer, verpakkingsmateriaal, grondstoffen. En de leveranciers van bijv die grondstoffen, kunnen vragen wat ze willen (en doen ze ook!) want de verwerker, Nouvital in dit geval, koopt ze toch wel omdat ze wel moeten. Willen ze een product van die klasse maken. Echt grote klanten kunnen deals maken enzovoort maar dan is Nouvital in de wereld ‘maar’ een kleine afnemer.
Niet voor Nederland en België maar wij zijn dan maar toch weer een klein kikkerlandje en daar komen, doorgaans, de grondstoffen (bijvoorbeeld) niet vandaan helaas.
Enfin, ik had de laatste prijsverhoging even gemist maar na een kleine inventaris is bijna alles met een euro duurder geworden.
Flinke stijging maarrrrr daardoor ook, nog steeds, heeeel goed. Ze blijven innoverend merk met als eerste pre biotica in bijna al hun produkten.

 

Tip: vraag eens om een gepersonaliseerde produktadvieskaart! Vrijblijvend. Als je deze vraagt aan het begin van de behandeling, dan maak ik hem tijdens het masker bijvoorbeeld en kun je deze meenemen naar huis.
Altijd leuk te weten wat het beste van Nouvital-Cosmetics (en soms een detour van iets anders, ben de kwaadste niet 😉 no-nonsens hè) is voor je huid. Hoeft niet aangeschaft te worden maar dommer word je er niet van, toch?! Of je weet meteen wat je voor je verjaardag kunt vragen! 😀

 

En ja, toen Nouvital-Cosmetics een jaar geleden zelfs 2x omhoogging ben ik gaan rondkijken voor een ander merk maar niets zo fijn, home made/ Nederlands dus kort lijntje, grote kennis en ervaring, als Nouvital. En ik weet er inmiddels behoorlijk veel vanaf en ik vind het zonde om iets, waar ik zo content mee ben, te vervangen. Dus ik ga maar mee als een schaapje in haar kudde.
Maar weet dat ik erop zit hoor!
De nieuwe prijzen heb ik vanaf heden ingevoerd op de producten.

 

Ik ga ook, zoals ik de eerste 4 jaar niet heb gedaan, elk jaar mee met de prijsveranderingen in de behandelingen.
Ik kan niet anders. Het schaap/kudde/zakelijke Kim- verhaal.
Ik vind het écht heel vervelend en ik snap dat dit wellicht voor jullie ook teleurstellend is.
Geen ‘no nonsens’ meer (nou ja…in de behandeling blijft ‘ie aanwezig hoor!) en normale afgeronde bedragen (was ik zo trots op!). Maar dan moet ik met 2,50 euro omhoog en dan vind ik ook een beetje gortig. Dus ik zorg dat ik genoeg kleingeld in huis heb voor de contante betalers. Betaalverzoek betalers vertrouw maar op mijn mooie groene ogen dat mijn calculator het goed uitrekent 😀, ogen dicht en op verzenden klikken hahaha.

 

De nieuwe prijzen gaan in op 1 juni. Dat zal elk jaar zijn vanaf nu. (Eh…zolang Nouvital-Cosmetics ook omhoog gaan natuurlijk! Als zij de kolder in de kop krijgen en omlaag gaan met prijzen dan blijf ik óók niet achter, hoor!!)

 

Ze staan wel vanaf heden al op de site, dan kunnen jullie én ik vast wennen. www.huidverzorgingbennekom.nl
Daar kun je ook kijken voor andere fijne behandelingen of toevoegingen. Hoe en wat wijst zich vanzelf.
U kunt mij altijd appen om te vragen om de behandeling die staat in de agenda wat aan te passen naar iets wat u op de site gezien heeft. Ik adviseer graag!

 

Dan het goede nieuws!

Dat ik de leukste praktijk in Bennekom en omgeving heb! Want ik heb de leukste, liefste en mooiste klanten!
Ik kom inmiddels bij de twee meest wijze ( 😉) klanten aan huis voor de nodige haartjes weg te halen. Nee, dat is niet standaard maar die trap hè…ook al is er een tweede trapleuning. En nou ja…liever even buurten bij de dames dan iemand onder van de trap plukken en naar het ziekenhuis brengen. 😉

 

En… ik wil nog een cursus van iets leuks doen maar ik weet niet wat. Ik dacht aan een deep tissue massage (soort bindweefsel 2.0 maar dan anders) maar ik vraag mij af of dat iets voor mijn praktijk is. Ik voer nu ook al niet heel veel bindweefselmassages uit anders dan in de Booster behandelingen.
Dus app mij vooral jullie ideeën en behoeftes op dat gebied en ik zoek het uit.
Wat mis je nog bij mij?
Nee, fillers/botox/ permanente make up geven is uitgesloten! Dat is andere tak van sport.

Maar heb je iets gehoord, gezien of ondergaan wat je ook graag bij mij zou willen…stuur een linkje, appje of zeg het mij!

 

Dus samenvatting van deze nieuwsbrief:

Bla bla bla die bla

Je persoonlijke productadvieskaart

Bla bla bla enzo

Leukste praktijk van Bennekom

Help mij aan een cursus in 2024

😇😀

 

Oh! Stuur even een gekkigheid emoji  🦄🦚💸 (ja die laatste is misschien nog wel het beste hahaha) in de whatsapp als je tot hier gekomen bent. Dan kan ik een beetje inventariseren hoeveel mensen dit lezen via de link.

 

Lieve groet en bedankt voor je aandacht!

💝Kim

 

 

 

 

<<Terug