Hoofdpijn massage
schoonheidsspecialiste schoonheidssalon huidverzorgingspraktijk huidverzorging bennekom wageningen ede massage acne behandelingen rugmassage bindweefselmassage hotstonemassage epileren wenkbrauwen harsen wimpers meeeters pukkels nouvital puurr het bennekoms zen moment at kim  tienerbehandelingenHoofdpijn


Ervaart u hoofdpijn ook als iets vreselijks? Dat het uw hele dag kan beïnvloeden en dat het dan ook alleen maar erger lijkt te worden. Ik kan daar wellicht wat aan doen!

Er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn. Ook voor uw kind trouwens. Verschillende oorzaken ook.

Spanningshoofdpijn, hormonale hoofdpijn en migraine zijn de bekendste.

Als u nog niet bij de huisarts bent geweest, is dat toch belangrijk eerst te doen. Met de huisarts kunt u vaststellen wat de vorm is van uw hoofdpijn.


Hoofdpijnmassage


Het is niet de bedoeling dat, als u hoofdpijn heeft, u naar mij toekomt en verwacht dat ik deze per direct kan wegnemen. Was het maar zo makkelijk!

Hoofdpijn komt en gaat en bij de ene frequenter en heftiger (helaas) dan bij de ander.

Wat deze specifieke massage wél voor u kan doen is de spanning wegnemen, hoofdpijn(aanvallen) verminderen of zelfs geheel wegnemen. De vicieuze cirkel doorbreken, dat is mijn doel.

Met speciale technieken masseer ik de schouders, nek, gezicht en hoofd. En eventueel rug als je gekozen hebt voor de behandeling van een uur. Ik gebruik een speciale 'hoofdpijn/migraine' wax blend van diverse oliën en kruiden. Voor de gevoelige/geïrriteerde huid, bijvoorbeeld bij een aangezichtspijn, heb ik een wax blend met weer andere specifieke oliën en kruiden.


Wanneer ik deze hoofdpijnmassage niet uitvoer:

- Koorts

- Hoofdpijn na acuut trauma

- Algemene infectieziekten

- Teveel pijn

- Extreme algemene gezondheidsproblemen

- Ontstekingen

- Vaataandoeningen

- Zwangerschap

- Hoge / Lage bloeddruk

- Hartafwijkingen

- Maag- en darmzweren


Natuurlijk is deze hoofdpijnmassage niet alleen mogelijk voor mensen met hoofdpijn. Het is ook een erg goede ontspanningsmassage doordat de massagetechnieken ook zorgen voor uitstraling door het hele lichaam.

Nog meer prettige bijkomstigheden van deze massage:

- Vermindert stress

- Vitaliseert en maakt het hoofd helder

- Zorgt dat je je beter kunt concentreren

- Verbetert de bloedcirculatie

- Bevordert de nachtrust

- Stimuleert de haargroei


Je bent van harte welkom om deze ervaring te ondergaan.Copyright All rights reserved Huidverzorging Bennekom @Kim 2017