Even voorstellen...
schoonheidsspecialiste schoonheidssalon huidverzorgingspraktijk huidverzorging bennekom wageningen ede massage acne behandelingen rugmassage bindweefselmassage hotstonemassage epileren wenkbrauwen harsen wimpers meeeters pukkels nouvital puurr het bennekoms zen moment at kim  tienerbehandelingen

 

Even voorstellen...

 

 

Kim Weckx, geboren in 1975 in Nijmegen, gewoond in Nijmegen, Mook, Arnhem en nu in Bennekom. Met partner en dochter Indy.

 

Ik heb mijn opleiding MDGO (uiterlijke verzorging) lang geleden afgerond en toen een aantal jaren als schoonheidsspecialiste gewerkt in Nijmegen. Na wat omzwervingen van visagie en diverse wedstrijden ben ik niet meer teruggekomen naar de huidverzorging.

In mijn zoektocht naar een administratieve baan,

 welke ik parttime kon vervullen,

kwam het idee om voor mijzelf te beginnen.

In de huidverzorging!

 

Zo gezegd, zo gedaan en jong geleerd ís oud gedaan

want ik kon het nog!

Hoe fijn zou het zijn om dit lekker dichtbij te houden?

En zo werd het idee uitgewerkt: de praktijk is op de Lindelaan

dus werd deze al snel gebombardeerd tot ‘@Kim’.

 

In september 2017 is '@Kim' de wereld in geslingerd en een maand later is er een heuse website voor

Huidverzorging Bennekom @Kim gelanceerd.

 

Wees welkom!

 

Ik hoop dat, als u bij mij weggaat na een huidverzorgende en ontspannende behandeling, u het gevoel heeft gehad dat u genoten heeft van het cadeautje aan uzelf.

No nonsens, ontspannend en verzorgend.

 

Op mijn facebook pagina (zie link hieronder) en op Google kunt u ervaringen lezen van klanten die u voorgingen. 

Voel u vrij om hier ook een recensie te schrijven!

 

 

 

 

Nog 'even' dit:

 

 

Ik ben trots te mogen verkondigen

dat ik mij (juli 2018) heb aangesloten als professional

bij de BeautyBank.

 

De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. Zij investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. Zij, ik, geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

 

Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

 

Ken jij iemand die in een neerwaartse spiraal zit, met moeite het hoofd boven water kan houden of gewoon niet lekker in zijn/haar vel zit. De Beautybank kan dan een lichtpuntje zijn. De professionals zitten door heel Nederland. En dus nu ook in Bennekom bij Huidverzorging Bennekom @Kim

 

Ik ben er van overtuigd dat zo iemand met wat positieve input en persoonlijke aandacht al een eind op weg geholpen kan worden...terug in het zadel!

 

Kijk op www.beautybank.nl voor meer informatie

 

 

Copyright All rights reserved Huidverzorging Bennekom @Kim 2017