Gezichtsbehandelingen

Klassiek

60 minuten | € 48,50

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, handcreme, korte ontspannende massage van decolleté, hals en gezicht, dag/nacht verzorging.

Inclusief gebruik van hotstones of bindweefsel roller/cups tijdens de behandeling.
Vermeld dit bij de boeking als u hier gebruik van wilt maken in verband met het voorverwarmen van de hotstones.

Kort maar krachtig

60 minuten | € 53,50

Verrassend ontspannend in alle drukte.
Het eerste half uur ondergaat u een korte maar heerlijke gezichtsbehandeling. In overleg bepalen we welke behandelingen uit de 'klassieke' gezichtsbehandeling gedaan worden. Het tweede half uur gaat u genieten van een ontspannende rugmassage.

Inclusief gebruik van hotstones of bindweefsel roller/cups tijdens de behandeling. Vermeld dit bij de boeking als u hier gebruik van wilt maken in verband met het voorverwarmen van de hotstones.

Het 'Bennekoms Booster Uur'

+-60 minuten | € 66,00

Een direct zichtbare en huidverbeterende gezichtsbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan de fijne lijntjes, acné littekens én voor betere opname van de huidverzorgingsproducten.

Eventueel epileren, reiniging, scrub met cleansing brush pads met acid peel lysing / enzymen powder lysing, eventueel onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage manueel en met gebruik van de bindweefselroller, Esthemax HydroJelly masker*, dag/nacht verzorging. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van serums, concentraten en het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Men ervaart dit níet als de meest ontspannende behandeling, wel is dit voor de huid een perfecte boost!

*Meer info mbt de maskers onder tabblad 'producten'. 

Het 'Bennekoms Booster Uur' Kuur!

3x 60 minuten | € 195,00

Dit is huidverbetering 2.0! Terug van vakantie? Komt er een feestje aan? Gun uzelf dan een Booster Kuur! U maakt voor elke week een afspraak, 3 weken achter elkaar.

Het 'Bennekoms Booster Plus'

+-90 minuten | € 86,00

Een Booster behandeling zoals hierboven alleen zit hier nog een half uur durende heerlijke anti - stress massage (schouder, nek, hoofd) aan vast.

 

Het 'Bennekoms Zen Moment'


90 minuten | € 76,00

Reiniging door middel van gezichtsmassage, eventueel epileren, acid peel, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker, handcrème, ontspannende massage van decolleté, hals, oren en hoofd, dag/nacht verzorging en dan eindigen we met een heerlijke hotstone/ bindweefsel/ klassieke rugmassage/ anti stress schouder,nek, hoofd massage. Vanaf het begin tot het eind staat deze behandeling in teken van ontspanning.

Relax Refresh Recharge 2.0

+- 135 minuten | € 132,50

Dik 2 uur heerlijkheid... Handpakking behandeling, klassieke gezichtsbehandeling (naar keuze harsen in gezicht en wenkbrauwen verven er gratis bij), Oogopslag behandeling. Dan pauzeren we even met een watertje en een chocolaatje. Daarna een heerlijke anti stress massage van schouder, nek en hoofd waarbij de voeten, desgewenst, niet worden vergeten. Terwijl u nog na ligt te genieten ga ik eindigen met een uitgebreide handreflex massage waarvan u de uitwerking zal verbazen!

Tip: Boek deze, toch wel speciale, behandeling op een vrije dag... Genieten 2.0!

Tiener 'Clean'


45 minuten | € 37,50

Voor de jonge onzuivere huid tot en met 19 jaar. Van de bekende zwarte mee-eters en beginnende pukkeltjes tot de gevorderde acné. Reinigen, peeling/ lysing, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en advies.

Geen tiener meer maar wel de tienerhuid, dan wordt het een Tiener+ ' Clean'. De behandeling is grotendeels hetzelfde (met eventueel epileren), maar met andere producten (60 min | € 46,00).

Handpakking

20 minuten | € 20,00
Bij gezichtsbehandeling € 7,50

Scrubben van de handen, handcrème, paraffine pakking.
Deze behandeling zorgt voor vernieuwing van de huid en verzacht de handen. Paraffine heeft de bewezen werkzaamheid bij beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en wintereczeem.
Door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd, werking van de handcrème wordt geïntensiveerd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd, verzacht en gehydrateerd. Zomer of winter...altijd een fijn extraatje!

No Tox Botox masker

 

15 minuten | € 15,00
Niet los te boeken, alleen na een gezichtsbehandeling 

Een (pittig) huidverstevigend contour verstrakkend en tegenlijkertijd spierontspannend masker voor doelgerichte aanpak van verslapping, fijne lijntjes, (expressie)rimpeltjes én grove poriën. Het ingediënt Argireline* doet zijn werking.  Tijdens het 10minuten inwerken van de melkachtige substantie trekt de huid zichtbaar en voelbaar samen tot deze strak staat. Dit kan een kloppend en tintelend gevoel geven. De huid wordt namelijk tot op de dermale huidlaag opgespannen, wat resulteert in direct zichtbare verstrakking, versteviging, contourverbetering en vermindering van grove poriën. Terwijl het huidoppervlak op spanning wordt gezet, vindt er onderhuids juist ontspanning plaats zodat die Argireline* haar werk gaat doen. Het resultaat kan tot 3 weken aanhouden. Maar aangezien ik van de no nonsense ben zeg ik dat dit een super fijn extraatje is voor als je een feestje hebt, verjaardag, een weekje extra wilt stralen of je huid dus iets extra's wilt geven. Ik vind dat het zeker een week zichtbaar is. Op mijn instagram pagina ziet u voor- en na foto's van klanten die u voor zijn gegaan. Vaak kneiter goed zichtbaar resultaat en soms wat minder schokkend. Maar dat het de huid een powerboost geeft staat vast! Hier eindig ik dan een behandeling mee.

Let op de contra indicaties: wanneer het geen goed plan is om dit masker te willen: Dunne kwetsbare gevoelige huid, rosacea, eczeem, wondjes/ontstoken huid. Bij hoge bloeddruk, trombose en vlak na kanker even in overleg.

*Argireline= 'needle free botox', bestaat uit een een klein fragment botulinetoxine. Net als botox remt het de afgifte van neurotransmitters tussen de uiteinde van een motorische zenuw en de spier. Dus vermindert het bestaande expressierimpels, gaat het vorming van nieuwe expressierimpels tegen.

ps. Aangezien Argireline de werking van botox verlengt is het ook perfect ter ondersteuning van en aanvulling op botox behandelingen.

Harsen en overige kleine behandelingen

Lindelaan 15 6721 VB  Bennekom
KvK

70019320