Gezichtsbehandelingen

Klassiek

60 minuten | € 45,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, handcreme, korte ontspannende massage van decolleté, hals en gezicht, dag/nacht verzorging.

Inclusief gebruik van hotstones of bindweefsel roller/cups tijdens de behandeling.
Vermeld dit bij de boeking als u hier gebruik van wilt maken in verband met het voorverwarmen van de hotstones.

Kort maar krachtig

60 minuten | € 50,00

Verrassend ontspannend in alle drukte.
Het eerste half uur ondergaat u een korte maar heerlijke gezichtsbehandeling. In overleg bepalen we welke behandelingen uit de 'klassieke' gezichtsbehandeling gedaan worden. Het tweede half uur gaat u genieten van een ontspannende rugmassage.

Inclusief gebruik van hotstones of bindweefsel roller/cups tijdens de behandeling. Vermeld dit bij de boeking als u hier gebruik van wilt maken in verband met het voorverwarmen van de hotstones.

Het 'Bennekoms Booster Uur'

+-60 minuten | € 65,00

Een direct zichtbare en huidverbeterende gezichtsbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan de fijne lijntjes, acné littekens én voor betere opname van de huidverzorgingsproducten.

Eventueel epileren, reiniging, scrub met cleansing brush pads met acid peel lysing / enzymen powder lysing, eventueel onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage manueel en met gebruik van de bindweefselroller, Esthemax HydroJelly masker*, dag/nacht verzorging. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van serums, concentraten en het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Men ervaart dit níet als de meest ontspannende behandeling, wel is dit voor de huid een perfecte boost!

*Meer info mbt de maskers onder tabblad 'producten'. 

Het 'Bennekoms Booster Uur' Kuur!

3x 60 minuten | € 185,00

Dit is huidverbetering 2.0! Terug van vakantie? Komt er een feestje aan? Gun uzelf dan een Booster Kuur! U maakt voor elke week een afspraak, 3 weken achter elkaar.

Het 'Bennekoms Booster Plus'

+-90 minuten | € 85,00

Een Booster behandeling zoals hierboven alleen zit hier nog een half uur durende heerlijke anti - stress massage (schouder, nek, hoofd) aan vast.

 

Het 'Bennekoms Zen Moment'

90 minuten | € 70,00

Reiniging door middel van gezichtsmassage, eventueel epileren, acid peel, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker, handcrème, ontspannende massage van decolleté, hals, oren en hoofd, dag/nacht verzorging en dan eindigen we met een heerlijke hotstone/ bindweefsel/ klassieke rugmassage/ anti stress schouder,nek, hoofd massage. Vanaf het begin tot het eind staat deze behandeling in teken van ontspanning.

Relax Refresh Recharge 2.0

+- 135 minuten | € 125,00

Dik 2 uur heerlijkheid... Handpakking behandeling, klassieke gezichtsbehandeling (naar keuze harsen in gezicht en wenkbrauwen verven er gratis bij), Oogopslag behandeling. Dan pauzeren we even met een watertje en een chocolaatje. Daarna een heerlijke anti stress massage van schouder, nek en hoofd waarbij de voeten, desgewenst, niet worden vergeten. Terwijl u nog na ligt te genieten ga ik eindigen met een uitgebreide handreflex massage waarvan u de uitwerking zal verbazen!

Tip: Boek deze, toch wel speciale, behandeling op een vrije dag... Genieten 2.0!

Tiener 'Clean'

45 minuten | € 30,00

Voor de jonge onzuivere huid tot en met 19 jaar. Van de bekende zwarte mee-eters en beginnende pukkeltjes tot de gevorderde acné. Reinigen, peeling/ lysing, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en advies.

Geen tiener meer maar wel de tienerhuid, dan wordt het een Tiener+ ' Clean'. De behandeling is grotendeels hetzelfde (met eventueel epileren), maar met andere producten (60 min | € 40,00).

Oogopslag

30 minuten | € 25,00
Bij gezichtsbehandeling € 15,00

Computer ogen? Vermoeide ogen? Donkere kringen? Wallen? Preventief?

Met de Oogopslagbehandeling gaan de vochtwallen* die u al jaren heeft natuurlijk niet in een oogopslag weg. Toch, door de plantaardige extracten van ogentroost, kamille, calendula, vitamine E en hamamelis, kunnen we er wel voor zorgen dat er een betere doorbloeding komt, herstellen we de vochtbalans en zal deze behandeling verstevigend werken op de huid rondom de ogen.

Denk nu niet dat dit alleen maar goed is als u niet meer zo’n jonge blom bent 😉 De soja peptiden** activeren het cel metabolisme, waarmee het ontstaan van wallen en rimpelvorming wordt tegengegaan dus preventief is dit extraatje ook heerlijk!

De behandeling bestaat uit: Reinigen van de huid, een zachte scrub rondom de ogen, drainerende of bindweefsel massage met een serum, oogmasker, oog lotion vliesmasker en daaroverheen komt een paraffine pakking zodat de werking van werkstoffen en massage goed wordt geïntensiveerd. We sluiten daarna af met een oogcrème.

*Er is een verschil tussen wallen door vetophoping en vochtophoping. Vetwallen is moeilijk te behandelen. Deze is vaak erfelijk en zal elders operatief verwijderd moeten worden onder plaatselijke verdoving. Vochtwallen…daar kunnen we wat mee! Het verschil herken je aan het feit dat vochtwallen verdwijnen naar de zijkant (zwaartekracht) als je gaat liggen. Vetwallen blijven keurig op zijn plaats 😉
**Peptiden zijn korte ketens van eiwitten. Het zijn primaire bouwstenen van eiwitten en tal van andere soorten organische moleculen. Peptiden worden gemakkelijk en snel geabsorbeerd door de bloedbaan. Ze helpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken/ te houden.

Handpakking

20 minuten | € 15,00
Bij gezichtsbehandeling € 7,50

Scrubben van de handen, handcrème, paraffine pakking.
Deze behandeling zorgt voor vernieuwing van de huid en verzacht de handen. Paraffine heeft de bewezen werkzaamheid bij beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en wintereczeem.
Door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd, werking van de handcrème wordt geïntensiveerd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd, verzacht en gehydrateerd. Zomer of winter...altijd een fijn extraatje!

Harsen en overige kleine behandelingen

Lindelaan 15 6721 VB  Bennekom
KvK

70019320